Professionele ontwikkeling

Wil jij aan je professionele ontwikkeling werken? Bekijk dan eens het aanbod aan trainingen van T³ Vlaanderen! Onze leerkrachten bieden praktische hulp zodat je het geleerde direct in de klas toepast. Daarnaast komen we graag naar jouw school voor workshops op maat.

Trainingen

T³ Vlaanderen organiseert elk jaar een symposium met een wisselend thema. Met altijd een inspirerend programma en praktische workshops. Ondersteuning op maat is ook mogelijk!

T³-ondersteuning op maat

Onze T³-docent Ludovic Wallaart helpt andere leerkrachten verder met het inzetten van educatieve technologie. Hij komt dus graag een workshop, voorbeeldles of andere ondersteuning op school geven!

Zelf was hij 20 jaar lang wiskundeleraar op verschillende scholen en voor diverse niveaus. Hij weet alles van de grafische rekenmachines uit de TI-84 familie en de TI-Nspire™ CX-technologie. Verder gebruikt hij graag nieuwe vormen van lesgeven om alle leerlingen kennis van wiskunde bij te brengen. Als filosoof denkt hij verder na over de organisatie van ons onderwijs en het doel van wiskunde daarin.

Stuur een e-mail en Ludovic neemt zo snel mogelijk contact op.

Webinars Vlaanderen en Nederland

Doe mee aan de T3 webinars en werk vanuit huis aan je professionele ontwikkeling! Deze online trainingen zijn ‘s avonds en draaien om logisch redeneren, algoritmisch structureren en programmeren in de klas.

Meer info

 

Wil-de Python

Kijk onze Python BootCamp-webinars gratis terug en maak kennis met deze populaire programmeertaal. Ook bieden we verschillende sessies waarbij je van leraren online ondersteuning krijgt bij het programmeren.

Meer over de Python BootCamp

21de T³  Vlaanderen Symposium – 6 oktober 2018 – Brussels

Algoritmisch denk in de klas

Lees meer

Vind de moordenaar

Het oplossen van misdaden daagt leerlingen uit om op een leuke manier wiskunde toe te passen. Natuurkundeleraar Cathy Baars vertelt hoe zij de lessenserie 'Forensics with TI-Nspire™ technology' gebruikt.

Meer info

T³  symposia

T³  Vlaanderen organiseert jaarlijks een symposium met tal van workshops, waar ideeën en ervaringen worden uitgewisseld. Hier vindt u informatie van de voorgaande jaren en alle materialen.