Trainingen

T³ Vlaanderen organiseert elk jaar een symposium met een wisselend thema. Met altijd een inspirerend programma en praktische workshops. Ondersteuning op maat is ook mogelijk!

Webinars Vlaanderen en Nederland

Doe mee aan de T3 webinars en werk vanuit huis aan uw professionele ontwikkeling! Deze online trainingen zijn in de avond en draaien om het inzetten van logisch redeneren, algoritmisch structureren en programmeren in de klas. 

Meer info

 

Wil-de Python

 Doe mee met de Python BootCamp en maak via een aantal gratis webinars kennis met deze populaire programmeertaal. Ook bieden wij verschillende sessies waarbij u van leraren online ondersteuning krijgt bij het programmeren.

Meer over de Python BootCamp

21de T³  Vlaanderen Symposium – 6 oktober 2018 – Brussels

Algoritmisch denk in de klas

Lees meer

Vind de moordenaar

Het oplossen van misdaden daagt leerlingen uit om op een leuke manier wiskunde toe te passen. Natuurkundeleraar Cathy Baars vertelt hoe zij de lessenserie 'Forensics with TI-Nspire™ technology' gebruikt.

Meer info

T³  symposia

T³  Vlaanderen organiseert jaarlijks een symposium met tal van workshops, waar ideeen en ervaringen worden uitgewisseld. Hier vindt u informatie van de voorgaande jaren en alle materialen.

T³ ondersteuning op maat

Wilt u als school, scholengemeenschap of samenwerking van scholen een introductiecursus op maat? Dat kan! Vanuit T³ Vlaanderen verzorgen wij cursussen over het gebruik van TI technologie geheel op maat. U kiest de omvang van de groep, locatie en gewenste technologie. Dan zorgen onze trainers voor een goede, interactieve cursus. Daarbij leggen zij de functionaliteit van de apparatuur of software uit aan de hand van voorbeelden uit het secundair onderwijs.

Enkele mogelijkheden:

  • De TI-84 Plus CE-T in de klas, een introductie en enkele toepassingen
  • Kennismaking met TI-Nspire CX technologie
  • Cursus TI technologie op maat

Stuur een e-mail voor meer informatie of om een cursus aan te vragen: info@t3vlaanderen.be