Activiteiten, netwerk en projecten

Nieuwe media veranderen het onderwijs. Zinvol gebruik van technologie in de les vraagt nieuwe vaardigheden. Het doel is het ondersteunen van de professionalisering van leerkrachten en docenten op het gebied van ICT, zodat een goede integratie van technologie in het onderwijs bevorderd wordt. In Vlaanderen wordt het T³ actief sinds 1998 in nauwe samenwerking met Nederland.

Lees meer

TI STEM TEAM logo

Netwerk – STEM Labs

Nieuwe media veranderen het onderwijs. Om optimaal gebruik te maken van technologie in de les heb je nieuwe vaardigheden nodig. Ons doel is het ondersteunen van de professionalisering van leerkrachten op het gebied van ICT, om zo een goede integratie van technologie in het onderwijs te bevorderen. In Vlaanderen is het T³-netwerk sinds 1998 actief in nauwe samenwerking met Nederland.

Lees meer

Contentportall

Om jou te ondersteunen bij je dagelijkse praktijk hebben we een reeks webinars over computational thinking in de les opgenomen die je gratis kunt bekijken. We bieden ook ondersteunend materiaal.

Lees meer

Publicaties

T3 Vlaaderen heeft allerlei handige publicaties voor de verschillende vakken met verschillende technologie. Heel praktisch toepasbaar!

Lees meer

T³ Cahiers

Navormingsmateriaal van T³ Vlaanderen gebundeld in Cahiers.

Lees meer

WIL-de Wiskunde

Korte en heldere instructievideo’s over het gebruik van de TI-84 Plus CE-T en
TI-Inspire™ CX technologie.

WIL-de STEM

Kant-en-klare materialen om in de klas te gebruiken. Van eenvoudige programmeer-activiteiten tot uitdagende

WIL-de Python

Ontdek via deze bootcamp wat programmeren in Python kan betekenen voor onderzoeksopdrachten

Bootcamp Computational Thinking

Ontdek programmeertechnieken met Python in de wiskundeles. Bekijk het aanbod van T3 aan beschikbaar lesmateriaal en webinars rondom logisch redeneren, algoritmisch structureren en programmeren in de klas.